Octavos de final IDA - Copa Sponsor 2ª Autonómica Masculina

• 2° Autonómica Masculino
  • S.A.R vs. BM. Miño
Post-partido

Na tarde de onte sábado equipo senior masculino xogou o primeiro encontro oficial da súa historia nun dos campos míticos do balonmán galego, A Bombonera de Redondela.

O equipo ourensán comezou dominando o encontro cun bo nivel de xogo, atopando con facilidade a portería contraria e logrando deter aos redondeláns. A medida que o encontro foi avanzando, as tornas foron cambiando e foi a S.A.R. a que colleu a cabeza no marcador logrando ata 5 goles de vantaxe.

Nunha boa reacción, os do Miño foron recurtando distancias para lograr empatar a falta de 1 minuto. Mais nos dous últimos ataques, os de verde anotaron dende os 7 metros e os azuis non, deixando o marcador no 23-22 final e a eliminatoria completamente aberta para o partido de volta que se disputará no Pavillón Universitario de Ourense o sábado 25 dende as 18:30 h.

En la tarde de ayer sábado el equipo senior masculino jugó el primer partido oficial de su historia en uno de los campos míticos del balonmano gallego, A Bombonera de Redondela.

El equipo ourensano empezó dominando el encuentro con un buen nivel de juego, encontrando con facilidad la portería contraria y logrando detener a los redondeláns.

A medida que el partido fue avanzando las tornas fueron cambiando y fue la Balonmano SAR quien cogió la cabeza del marcador consiguiendo hasta 5 goles de ventaja.

En una gran reacción, los del Miño fueron recortando distancias hasta lograr empatar a falta de 1 minuto. Pero en los dos últimos ataques, los de verde anotaron desde los 7 metros y los azules no, dejando el marcador en el 23-22 final y la eliminatoria completamente abierta para el partido de volta, que se disputará en el Pavillón Universitario de Ourense el sábado 25 desde las 18:30 h.